“U” Cluj va afla vineri dacă va primi licenţa pentru 2014. Ţiril: “Sper că avizul va fi favorabil”

Publicat de Cosmin Lucaci  /   May 07, 2013 - 6:02 pm  /   Publicat în Sport  /   Nici un comentariu
Hori Ţiril a susţinut la apelul de marţi faptul că U Cluj se califică pentru licenţierea din sezonul viitor / Foto: redacţiadeştiri.ro

Hori Ţiril a susţinut la apelul de marţi faptul că U Cluj se califică pentru licenţierea din sezonul viitor / Foto: redacţiadeştiri.ro

Administratorul judiciar al Universităţii Cluj s-a prezentat, marţi, în faţa reprezentanţilor comisiilor de licenţiere ale FRF, pentru a-i convinge cu argumente şi documente că echipa clujeană este solvabilă şi merită să rămână în Liga 1.

La audieri a participat şi Viorel Duru, directorul de licenţiere al FRF, care coordonează aceste comisii, care a recomandat în continuare ca “U” Cluj să nu primească licenţa pentru sezonul viitor. Acesta este de părere că nu trebuie să se ţină cont de legea insolvenţei, în care datoriile unui club sunt îngheţate, ci de regulamentele sportive:). “Regulamentele sunt regulamente, iar legea insolvenţei este doar pentru creditori”, a fost concluzia seacă a omului, care se ocupă cu licenţierea în România.

În pledoaria sa, de peste două ore, Horia Ţiril a prezentat planul de reorganizare, documente contabile şi alte acte, care probează faptul că Universitatea se poate reorganiza în procedura de insolvenţă.

“Spre deosebire de data trecută, consider că am fost ascultaţi şi sper ca cei din comisii să ne acorde licenţa, mai ales că am demonstrat că U Cluj poate face faţă cerinţelor din Liga 1. Domnul Duru a recomandat în continuare faptul ca noi să nu primim licenţa, deoarece nu am putut face dovada achitării datoriilor până în decembrie 2012, or clubul a intrat în insolvenţă în februarie 2013. După prezentarea de azi, sper că avizul va fi unul favorabil”, a declarat Horia Ţiril pentru RedacţiadeŞtiri.ro. 

Universitatea Cluj va fi informată vineri în legătură cu avizul pentru licenţiere.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*


*

Copyright © 2012 Redacția de Știri.