“U” Cluj a fost anunţată prin fax că nu a primit licenţa pentru următorul sezon!

Publicat de Cosmin Lucaci  /   May 10, 2013 - 10:53 pm  /   Publicat în slider, Sport  /   2 Comentarii
Fanii Universităţii speră căUniversitatea va juca în Liga 1 / Foto: redactiadeştiri.ro

Fanii Universităţii speră căUniversitatea va juca în Liga 1 / Foto: redactiadeştiri.ro

Comisiile de licenţiere ale FRF au decis să îşi menţină decizia de la prima instanţă de a nu acord licenţa Universităţii Cluj pentru sezonul 2013-2014.

Universitatea Cluj a fost anunţată prin fax că i s-a respins apelul din 7 mai şi că nu a primit dreptul de a evolua în Liga 1, din sezonul următor. Practic, lui “U” Cluj i s-a reproşat faptul că nu a putut prezenta planul de reorganizare votat de judecătorul sindic, însă următorul termen pentru aprobarea acestuia la Tribunalul Comercial va fi abia pe 22 mai.

“Nu am primit înştiinţare oficială pe nici un canal oficial! Dar neoficial, dar repet, neoficial, am anumite informaţii că nu am fi primit licenţa pe motiv că “U” are datorii la 31.12.2012. Aştept cu nerăbdare decizia”, a declarat Ţiril pentru ştiridesport.ro.

Principalul motiv pentru care “U” nu a primit avizul favorabil a fost cel legat de faptul că nu a putut face dovada achitării datoriilor până la 31 decembrie 2012. Administratorul Horia Ţiril a explicat însă că toate datoriile respective intră sub incidenţa legii insolvenţei, însă comisiile FRF nu au dorit să ia în considerare acest lucru. Universitatea Cluj poate ataca decizia comisiilor de licenţiere la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), unde ar avea mari şanse să câştige.

De asemnea, clubul Rapid Bucureşt a fost informat printr-un mail că nu a primit licenţa pentru campionatul viitor. “Am primit o adresă din partea Comisiei acum câteva minute în care ne comunică faptul că ne-au respins cererea de acordare a licenţei. Practic, din ce spun dânşii aici, s-a păstrat hotărârea instanţei de fond. Este o decizie nedreaptă, înseamnă că nu s-a înţeles nimic”, a spus, pentru MEDIAFAX, Ion Taban.

 

2 Comentarii

  1. Marius 11 May 2013 4:06 pm

    Muie Sandu si Mitica de la liga

    U CLUJ NU MOARE NICIODATA !

  2. Pingback: Suporterii se strâng în centrul oraşului pentru a susţine cauza lui "U", după neacordarea licenţei! | Redacția de ȘtiriRedacția de Știri

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*


*

Copyright © 2012 Redacția de Știri.