Suporterii se strâng în centrul oraşului pentru a susţine cauza Universităţii Cluj!

Publicat de Cosmin Lucaci  /   May 13, 2013 - 10:27 am  /   Publicat în slider, Sport  /   Nici un comentariu
Fanii lui U Cluj îşi vor da întâlnire, luni de la ora 17, pe b-dul Eroilor / Foto: (c) redacţiadeştiri.ro

Fanii lui U Cluj îşi vor da întâlnire, luni de la ora 17, pe b-dul Eroilor / Foto: (c) redacţiadeştiri.ro

Aşa cum au procedat de fiecare dată în momentele dificile ale clubului din ultima perioadă, fanii Universităţii Cluj sunt alături de echipă.

Suporterii au anunţat pe site-urile de socializare, organizarea unui miting de protest împotriva comisiilor de licenţiere ale FRF şi ale şefilor fotbalului, care au decis să nu acorde licenţa clubului pentru meciul viitor.

Două cluburi de tradiţie din România, “U” şi Rapid Bucureşti au fost informate, vineri, la miezul nopţii, că nu au întrunit criteriile de acordare a licenţei. Principalul motiv al neacordării licenţei a fost lipsa unui plan de reorganizare, validat şi aprobat de judecătorul sindic de la Tribunal Comercial Cluj. Membrii comisiilor n-au vrut să ia în considerare faptul că următorul termen pentru aprobarea planului era programat abia pe 22 mai.

Administratorul judiciar al clujenilor, Horia Ţiril, a declarat că pregăteşte deja apelul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane, după ce va primi “undă verde” de la Tribunalul Comercial. Gloria Bistriţa a contestat decizia neacordării licenţei la TAS şi a avut câştig de cauză.

Un alt scenariu salvator pentru Universitatea şi Rapid este convocarea specială a Comitetului Executiv al FRF, care ar putea decide prin vot ca echipele amintite să nu mai fie condiţionate de primirea licenţei, exceptând formaţiile care activează în cupele europene.

Fanii îşi vor da întâlnire pe bulevardul Eroilor de la ora 17, după care se vor deplasa spre Cluj Arena, pentru partida cu Iaşiul, programată de la ora 19.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*


*

Copyright © 2012 Redacția de Știri.