Oţelul vs. “U” 0-2! “Alb-negrii” au obţinut o victorie preţioasă şi sunt aproape salvaţi

Publicat de Cosmin Lucaci  /   May 08, 2013 - 7:07 pm  /   Publicat în slider, Sport  /   Nici un comentariu
Adrian Borza a marcat un gol superb din lovitură liberă la Galaţi / Foto: digisport.ro (c)

Adrian Borza a marcat un gol superb din lovitură liberă la Galaţi / Foto: digisport.ro (c)

Universitatea Cluj a făcut un alt meci de zile mari, miercuri seara la Galaţi, care ar putea echivala chiar cu salvarea de la retrogradare.

Aşezaţi şi de această dată foarte bine în teren de Ionel Ganea, “studenţii” şi-au dat drumul la joc la Galaţi, reuşind să îşi creeze ocazii din primele minute.

“U” a dat lovitura la Galaţi, prin Adrian Borza, care s-a dovedit un specialist al fazelor fixe. Borza a trimis din nou din lovitură liberă (18 metri), peste zidul advers, direct în vinclu, fără şansă pentru Grahovac (22). Apoi Dedu a ratat incredibil din 4 metri, după ce a şters o minge cu capul, care s-a strecurat alături (39)!

În partea a doua, jocul gazdelor a avut de suferit vizibil, după eliminarea lui Sergiu Costin pentru o intrare dură. Universitatea a terminat partida en fanfare! Bogdan Apostu a pecetluit rezultatul în al doilea minut al prelungirilor, printr-un frumos şut din interiorul carelui, fără şansă pentru Grahovac. Apoi, Tony a fost protagonistul unui număr de virtuozitate în careul advers, când a înşirat nu mai puţin de 3 jucători, dar mingea a lovit bara laterală.

Clujenii se menţin pe locul 12 după 30 de etape cu 35 de puncte acumulate, la 8 puncte distanţă de prima echipă de sub linie, CS Severin.

Ionel Ganea (antrenor “U” Cluj): “Îi transmit multă sănătate domnului Grigoraş. Îi felicit pe băieţii mei, care au meritat această victorie, iar dacă am fi fost mai atenţi la finalizare, atunci scorul ar fi fost mai mare. Ca şi antrenor îmi doresc să antrenez cât mai mult, rămâne să discut prelungirea contractului cu cei din conducere, care expiră în iunie. Mai avem 4 meciuri, iar apoi vom discuta despre viitor”

*

OŢELUL GALAŢI vs. UNIVERSITATEA CLUJ 0-2 (0-1)

A marcat: A. Borza (22), B. Apostu (90+2)

Oţelul: Grahovac – Cojoc, Benga, Sîrghi, Z. Ljubinkovici – I. Neagu,Sg. Costin, I. Filip – L. Iorga Astafei, Stromajer. Antrenor: Marian Dinu.
Rezerve: Simaitis, Cîrjă, Antunes, Marquinhos, G. Paraschiv, Vancea, D. Popescu

U Cluj: V. Niculescu – Ciupe, Raţiu (46 Ninu), Szilagyi, E. Nicola – Ad. Popa II, Bucşa – Buleică, Muzac, Borza (82 Apostu) – C. Dedu (64 Tony). Antrenor: Ionel Ganea
Rezerve: D. Moldovan, J. Szekely, Mendy, Kovacs

Arbitru: M. Avram Asistenţi: C. Nica, Vl. Urzică

Eliminare: S. Costin (59)

Stadion: Oţelul (Galaţi)

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*


*

Copyright © 2012 Redacția de Știri.