Ionel Ganea acuză comisiile de licenţiere: “Jucătorii mei sunt ca nişte condamnaţi la moarte!”

Publicat de Cosmin Lucaci  /   May 13, 2013 - 8:43 pm  /   Publicat în Sport  /   Nici un comentariu
Ionel Ganea i-a arătat cu degetul pe şefii fotbalului, care ar dezavanta voit U Cluj / Foto: (c) redacţiadeştiri.ro

Ionel Ganea i-a arătat cu degetul pe şefii fotbalului, care ar dezavanta voit U Cluj / Foto: (c) redacţiadeştiri.ro

Antrenorul “studenţilor” a reacţionat dur după decizia comisiilor FRF, care au considerat că Universitatea Cluj nu merită să primească licenţa pentru sezonul următor.

Ganea a dezvăluit faptul că jucătorii sunt devastaţi după acest anunţ şi nu îi mai poate motiva pentru ultimele etape. Acesta a scos în evidenţă faptul că, formaţii cu infrastructură  aproape inexistentă au fost păsuite şi acceptate în Liga 1.

“Cred că s-a făcut o greşeală cu această decizie dată înainte de final. Trebuia să se dea la sfârşitul campioantului. Jucătorii sunt foarte afectaţi de acest lucru, e ca şi cum l-ai condomanta pe cineva la moarte şi ştie că mai are de trăit câteva zile. Sper să îi motivez, dar îmi va fi foarte greu. Unele echipe n-au nici infrastructură, îşi amanetează stadioane pe care să joace un sezon, iar în alte părţi se fac investiţii de milioane, precum la Cluj.Una este să joace Damila Măciuca şi Coronoa, iar alta e să vezi un derby  U Cluj şi CFR”, a spus Ganea după meciul pierdut cu CSMS Iaşi.

Antrenorul clujenilor l-a atacat pe patronul Stelei, care este de părere că Liga 1 ar trebui să aibă un număr redus de echipe. “Să se ducă în Elveţia că acolo sunt 12 sau 14 echipe. Să-i dea voie Comitetul executiv să joace cu mioarele. Domnul Becali îşi poate face două formaţii, Steaua 1 şi Steaua 2. Nu este normal ce se întâmplă”, a răbufnit Ganea.

Universitatea Cluj va ataca la TAS până la finalul lunii decizia de neacordare a licenţei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*


*

Copyright © 2012 Redacția de Știri.