FOTO. CFR vs Severin 1-3! Fanii din Gruia şi-au acuzat antrenorul şi jucătorii de non-combat!

Publicat de Cosmin Lucaci  /   May 09, 2013 - 6:02 pm  /   Publicat în slider, Sport  /   Nici un comentariu
Florin Costea a deschis scorul, joi seara, pe arena din Gruia / Foto: (c) SergiuP

Florin Costea a deschis scorul, joi seara, pe arena din Gruia / Foto: (c) SergiuP

Locomotiva din Gruia nu reuşeşte să se menţină pe şine nici cu “mecanicul” Eugen Trică. Clujenii s-au împiedicat pe teren propriu de o altă formaţie “mică”, o candidată la retrogradare.

Deşi părea că a reuşit să resusciteze vestiarul în ultima lună, când a bifat 2 victorii şi două remize, “catalizatorul” Trică n-a înţeles nimic din prestaţia ciudată a elevilor săi, mai ales în faza defensivă. Tehnicianul de 37 de ani a propus o garnitură improvizată în faţa Severinului, cu Stăncioiu, Diogo Valente, Adam Vass sau Sergiu Buş printre titulari (Weldon nu a prins lotul de 18 pentru acest meci – n.r. )

Fără Mario Felgueiras şi Felice Piccolo, ultimul suspendat pentru cumul de cartonaşe, echipa clujeană a fost surprinsă în dese rânduri de raidurile bătăiosului Florin Costea. Severinenii au detonat prima bombă în careul lui Stăncioiu, în urma unei faze fixe. Vranjkovic a recentrat o minge din corner până la Florin Costea, care a marcat elegant din 5 metri (min. 12). Replica campioanei en-titre a venit chiar la următorul atac, după o fază care i-a avut protagonişti pe Rui Pedro şi Deac, jucătorii care au făcut diferenţa şi în partida cu Viitorul Constanţa (2-0). Ciprian Deac l-a deschis perfect pe culoar pe Rui Pedro, acesta reluând elegant din prima, pe lângă Panagopoulos (13).

Contrar cursului jocului, oaspeţii au reuşit să marcheze din nou în finalul primei părţi. Florin Costea a trecut spectaculos de Cadu, Sepsi şi Rada şi a marcat din interiorul careului, fără şansă pentru Stăncioiu (43). Puţinii fani de pe arena din Gruia şi-au pierdut răbdarea şi au început să-şi huiduie echipa.

La pauză, Trică s-a îndreptat spre vestiare cu capul în pământ, decis să repare desincronizările din defensivă. Coşmarul a continuat însă pentru feroviari şi la reluare. CS Severin a reuşit să-i aducă la disperare pe spectatori, când a predat o nouă lecţie de contraatac, finalizată cu gol. Joel Thomas l-a întors pe Ivo Pinto în careu şi a scos în spate pentru Vranjkovic, care a trimis puternic în poartă pentru 3-1 (59).

NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail
dsc_3424_036
dsc_3427_037
dsc_3428_035
dsc_3435_038
dsc_3443_039
dsc_3444_040
dsc_3480_046
dsc_3481_047
dsc_3485_048
dsc_3503_049
dsc_3509_050
dsc_3531_052
dsc_3533_053
dsc_3541_055
dsc_3543_056

Foto: (c) SergiuP

CFR a încercat să reducă propoţiile dezastrului în ultima jumătate de oră, însă elevii lui Trică s-au arătat neputincioşi în faţa unei formaţii modeste din Liga 1, care a luat o gură serioasă de oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării.

La final, spectatorii din Gruia şi-au taxat dur favoriţii, pe care i-au acuzat de dezinteres total pentru acest meci, apoi l-au luat în colimator şi pe antrenor: “Trică, ne-ai vândut la oltenii tăi! Să îţi fie ruşine!”, “Să vă fie ruşine, nesimţiţilor!”, au fost câteva din scandările suporterilor supăraţi de la tribuna a doua.

*

CFR CLUJ vs. CS TURNU SEVERIN 1-3 (1-2)

Au marcat: Rui Pedro (13) / Fl. Costea (12, 43), Vranjkovic (59)

CFR: Stăncioiu – Ivo Pinto, Cadu, Rada, Sepsi – Mureşan (54 B. Sare), Vass (61 Bjelanovic) – Deac, Rui Pedro, Diogo Valente (71 Maah) – Sg. Buş. Antrenor: Eugen Trică

Rezerve: Felgueiras, Maftei, Camora, Păun.

CS Severin: Panagopoulos – Dănănae, Tătaru, Asanovici, Hasanovici (76 Poiană) – Neacşa, D. Stoica – Vranjikovici, Olah, Fl Costea – J. Thomas. Antrenor: Ionel Gane

Rezerve: Hotoboc, M. Bălan, Tole, Crăciun, Djalilov, Roman
Arbitru: Paul Unimatan. Asistenţi: A. Oniţa, C. Danşa

Stadion: “C-tin Rădulescu”

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*


*

Copyright © 2012 Redacția de Știri.