Accesul la rampa nouă de gunoi a Clujului costă jumătate de milion de euro

Publicat de Codruța Simina  /   May 07, 2013 - 9:58 am  /   Publicat în Local, slider  /   Nici un comentariu
Drumul de acces pornește in Centura Vâlcele-Apahida, până la celula de depozitare a gunoaielor  / FOTO (c) redactiadestiri.ro

Drumul de acces pornește in Centura Vâlcele-Apahida, până la celula de depozitare a gunoaielor / FOTO (c) redactiadestiri.ro

Consiliul Județean (CJ) Cluj scoate la licitație realizarea unui drum de acces la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor lung de aproximativ 300 de metri. La pachet cu un pod și un sens giratoriu, lucrarea este estimată de către aparatul de specialitate al CJ Cluj la 2,6 milioane de lei.

Potrivit informațiilor furnizate de Serviciul de Relații Publice al CJ Cluj, deschiderea ofertelor pentru lucrări se va face în 15 mai, iar sursa de finanțare a proiectului este bugetul județean. “Construirea acestui drum este necesară pentru realizarea accesului la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor, din Centura Vâlcele-Apahida, iar la intersecția celor două va fi amplasat un sens giratoriu “, au mai precizat angajații Serviciului de Relații Publice.

Noua rampă de gunoi a Clujului ar trebui să fie gata în decembrie, anul acesta, și ar putea intra în funcțiune din luna martie, 2014. Proiectul a demarat în primăvara anului 2012, însă firma care conducea consorțiul câștigător, SC Confort SA, a intrat în insolvență după ce a primit prima tranșă de plată de la CJ Cluj. Între timp, societatea clujeană SC Napoca SA a preluat prin subcontractare o parte din lucrările de construcție a Centrului integrat de management al deșeurilor. Managerul executiv al companiei este Dan Grațian, fiul fostului șef al Consiliului Județean (CJ) Cluj, Șerban Grațian, iar directorul general este liderul UNPR Cluj, Ștefan Dimitriu. Napoca SA nu a făcut parte din consorțiul câștigător al lucrărilor. Detalii despre asta puteți citi aici.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*


*

Copyright © 2012 Redacția de Știri.