Unde se asigură permanența medicală în perioada vacanței de Paști

Publicat de Redacția de știri  /   April 29, 2013 - 12:57 pm  /   Publicat în Stiri recente  /   Nici un comentariu

Urgențele medicale pentru municipiul Cluj-Napoca vor fi asigurate de către Unitatea de Primire Urgențe din structura Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, pe strada Clinicilor nr. 3-5 iar pentru copii la Unitatea de Primire Urgențe din structura Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, de pe strada Moților nr. 68, informează Direcția de Sănătate Publică din Cluj-Napoca prin intermediul unui comunicat de presă.

“În teritoriul Judeţului Cluj, respectiv în municipiile Turda, Câmpia Turzii, Dej, Gherla şi Oraşul Huedin, serviciile de urgenţă sunt asigurate prin Compartimentele de Primiri Urgențe și Camerele de Gardă ale tuturor spitalelor. De asemenea, pentru urgențe minore, populația se poate adresa la Centrele de Permanență care funcționează în zilele de sărbători legale și zilele libere în program permanent: între orele 07,00-07,00 :

– Cluj Napoca, str. Băița nr. 9

– Turda, str. A. Mureșanu nr. 15

– Mociu, str. Principală nr.88

Asistenţa medicală de urgenţă stomatologică funcţionează pentru adulti şi copii, în permanenţă, pe toată această perioadă, în Municipiul Cluj-Napoca, Str. M. Eminescu nr. 16″, se arată în comunicatul DSP.

Farmaciile care asigură permanența, în această perioadă, sunt: Cynarra (Calea Florești), Farmacon (Piața Cipariu), Remedium Farm (Bdul 21 Decembrie), Sipecofar (Horea) și Viafarm (Piața Mihai Viteazu, fără număr).

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*


*

Copyright © 2012 Redacția de Știri.