O clujeancă a primit premiul pentru regie la Cluj Shorts

Publicat de Redacția de știri  /   April 21, 2013 - 10:51 am  /   Publicat în Stiri recente  /   2 Comentarii

Cecilia Felmeri a fost desemnată câştigătoarea secţiunii “cea mai bună regie” la prima ediţie a Festivalului Cluj Shorts, pentru filmul “Infinite Minutes”.

Trofeul de la Cluj a mers în Statele Unite fiind acordat filmului american “The Man At The Counter /Bărbatul de la tejghea” în regia lui Brian McAllister.

Ceilalţi câştigători ai primei ediții a Cluj Shorts sunt: pentru cea mai bună imagine: “The Telegram Man”, Australia în regia lui James Francis Khehtie, pentru cel mai bun film studențesc: “Beyond Belief”, SUA în regia lui William J. Stribling, pentru cea mai bună animație: “My Strange Grandfather”, Rusia în regia lui Dina Velikovskaya şi pentru cel mai bun documentar: “The Wild Colours of Cuba”, Cuba în regia Taniei Escobar.

Publicul şi-a dat votul filmului “Rescue Yourself” din Germania, iar juriul a premiat cu menţiuni şi filmele “The Man Who Fed His Shadow” din Grecia în regia lui Mario Garefo şi “The Last Station” din România, în regia lui Bogdan Benea.

2 Comentarii

  1. midan 21 April 2013 2:08 pm

    am vazut, este exceptional filmul Ceciliei Felmeri!!! e o poveste care se compune secvential si rotund, trebuie vazut. realitatea intamplata in acelasi timp si compusa din mai multe unghiuri. nici nu stii ce e mai bun, scenariul, regia sau filmul in sine. toate filmele premiate au fost bune, nu regret deloc ca am petrecut timp vizionand filme din Cluj Shorts! chiar a meritat!!!!!! Felicitari organizatorilor!!!!

  2. Anca 21 April 2013 10:00 pm

    Mentiunea acordata filmului “The Last Station” a fost acordata de catre Asociatia Persona.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*


*

Copyright © 2012 Redacția de Știri.