Janos Szekely vrea să îşi relanseze cariera la Universitatea

Publicat de Cosmin Lucaci  /   February 28, 2013 - 4:13 pm  /   Publicat în slider, Sport  /   2 Comentarii
Janos Szekely s-a întors la U Cluj după 6 sezoane / Foto: Cosmin Lucaci (c) RedacţiadeŞtiri.ro

Janos Szekely s-a întors la U Cluj după 6 sezoane / Foto: Cosmin Lucaci (c) RedacţiadeŞtiri.ro

Chiar dacă se află în insolvenţă, “U” Cluj se întăreşte în continuare cu jucători liberi de contract.

Szekely nu şi-a mai prelungit înţelegerea cu polonezii de la Korona Kielce, pentru care a evoluat în tur 8 partide şi a marcat un gol, şi a devenit liber de contract în iarnă.

Jucătorul a avut mai multe oferte în această perioadă, însă toate au căzut pe rând. Universitatea s-a gândit să-l contacteze, iar acesta n-a ezitat să îşi dea acceptul să revină la formaţia unde s-a consacrat şi unde s-a simţit cel mai bine. Tocmai din acest motiv, “Iani” a decis să pună banii pe locul doi, cunoscând situaţia dificilă pe care o traversează clubul alfat în insolvenţă.

Szekely (29 de ani) se antrenează deja cu Universitatea, dar nu a făcut deplasarea la Constanţa. “Nu vreau să vorbesc foarte mult. Există un acord verbal între mine şi conducere, care se va concretiza, cel mai probabil, în zilele următoare. La Universitatea am stat 4 ani şi m-am simţit excelent”, a declarat Szekely pentru RedacţiadeŞtiri.ro.

“Iani” a rămas în amintirea fanilor lui “U” Cluj, în urma celebrului gol (minutul 86) împotriva Stelei Bucureşti de pe vechea arenă “Ion Moina”, din 13 octombrie 2004. Aflată în Divizia B, “U” Cluj a reuşit s-o elimine pe Steaua din primul tur al Cupei României.

Altfel, Horia Ţiril, administratorul judiciar al Universităţii a fost, joi, la Bucureşti pentru a  obţine de la LPF, cei aproximativ 1 milion de euro, din drepturile TV, bani necesari pentru supravieţuirea clubului în retur. “U” Cluj doreşte să îl transfere şi pe nigerianul Tony Nwakaeme, care s-a antrenat şi el cu echipa, dar trebuie să treacă mai întâi testele medicale şi fizice.

*

Mai jos puteţi vedea golul marcat de Szekely în Cupa României din 2004

2 Comentarii

  1. Adonis 28 February 2013 5:17 pm

    Gresit! Meciul cu Steaua a fost in toamna lui 2004.

  2. Pingback: VIDEO. Cine este personajul din cauza căruia "U" va juca cu porţile închise | Redacția de Știri

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*


*

Copyright © 2012 Redacția de Știri.