Deac va fi titularizat pentru meciul cu Oţelul. Cadu ar putea primi doar două etape!

Publicat de Cosmin Lucaci  /   February 28, 2013 - 2:04 pm  /   Publicat în Sport  /   Nici un comentariu
Ciprian Deac (la minge) are şanse mari să joace din primul minut contra Oţelului / Foto: redacţiadeştiri.ro

Ciprian Deac (la minge) are şanse mari să joace din primul minut contra Oţelului / Foto: redacţiadeştiri.ro

CFR CLUJ. Feroviarii se confruntă cu mari probleme de efectiv, înaintea meciului de pe teren propriu, cu Oţelul Galaţi, programat sâmbătă în Gruia (21.30). După “bătălia” din etapa trecută de la Vaslui (0-0), Paulo Sergio, i-a pierdut pe Cadu şi Diogo Valente, ambii fiind sancţionaţi cu cartonaşe roşii.

De asemenea, infirmeria clujenilor este plină. Gabi Mureşan, care acuză o accidentarea la gleznă din meciul-retur cu Inter, nu este refăcut. “Muri” va rata meciurile cu Oţelul şi CSMS Iaşi, însă are mari şanse să revină pentru meciul din 18 martie, cu Rapid Bucureşti. De asemnea, atacantul Rui Pedro a încercat să se antreneze la şedinţa de joi, de la baza CUG, însă glezna i s-a umflat, fiind şi el indisponibil pentru partida de sâmbătă. Acestora li se adaugă Adam Vass, Pantelis Kapetanos, Bakary Sare, jucători care nu se antrenează cu echipa, ci urmează programe separate de recuperare.

Deac şi Rada, titulari cu Oţelul

În aceste condiţii, Paulo Sergio va fi nevoit să alcătuiască un prim “11” inedit pentru meciul cu gălăţenii. Ciprian Deac va fi titularizat în banda stângă, după ce a fost lăsat pe dinafară în “dubla” cu Inter Milano, iar Ionuţ Rada îi va lua locul în centrul defensivei căpitanului Cadu. Portughezul Cadu se află la Bucureşti, unde Comisia de Disciplină va judeca, joi la ora 17.00, incidentul de la Vaslui, când acesta i-a scos 5 dinţi bulgarului Milanov. Acesta are şanse să scape doar cu două etape de suspendare, mai ales că arbitrul Haţegan a notat în raportul de joc că lusitanul n-a avut intenţia de a-l lovi pe Milanov.

“Cadu ar trebui să fie judecat pentru un fault de joc, nu cred că ar trebui să primească mai mult de două etape. Să nu uităm, că jucători precum Vass sau Bakary Sare, stau pe bară de 6 luni de zile în urma unor fracturi suferite, iar Milanov poate reveni în 2-3 săptămâni pe teren”, a fost declaraţia şocantă a preşedintelui Iuliu Mureşan.

*

Echipa probabilă cu Oţelul

CFR (4-2-3-1): Felgueiras – Ivo Pinto, Piccolo, Rada, Camora – Sepsi, Godemeche – Maah, I. Hora, C. Deac – Weldon

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*


*

Copyright © 2012 Redacția de Știri.