Baschetbaliştii joacă sâmbătă contra campioanei Asesoft Ploieşti

Publicat de Cosmin Lucaci  /   January 31, 2013 - 11:11 am  /   Publicat în Stiri recente  /   Nici un comentariu

“U” Mobitelco va întâlni sâmbătă campioana en-titre, Asesosft Ploieşti, o formaţie care a dominat baschetul masculin în ultimul deceniu. Clujenii lui Niksa Bavcevic traversează o bună perioadă cu meciuri fără înfrângere.

Deoarece sala a fost ocupată toată săptămâna pentru meciul de Cupa Davis dintre România şi Danemarca, baschetbaliştii au plecat cu câteva zile mai repede pentru a se antrena normal la Bucureşti, urmând să se deplaseze apoi la partida din localitatea Brazi.

Mihai Silvasan (căpitan “U”-Mobitelco): “Este un meci foarte important pentru noi. Ştim foarte bine cum se motivează Ploieştiul împotriva noastră, însă şi noi ne motivăm foarte bine când evoluăm împotriva lor. Jucăm la ei acasă, am pregătit foarte bine meciul în această săptămână, din păcate nu am putut să ne antrenăm la noi în sală, dar mergem la Bucureşti cu trei zile înainte de meci pentru a ne putea antrena. Vom da totul pe teren şi sperăm să facem un joc bun. Cu siguranţă, mergem la victorie în partida de la Brazi, cu CSU Ploiesti. O victorie te poate duce pe locul doi, iar o înfrangere te poate duce pe 7-8. Este un meci important, însă nu este decisiv, pentru că mai sunt multe partide de jucat. Cel mai bine e să luam fiecare meci în parte şi să tragem linia abia la final. Partida tur a fost demult, de atunci ne-am schimbat şi noi puţin echipa, va fi cu totul alt meci. Ei ne-au bătut la noi acasă în prelungiri, însă cred că de atunci ne-am mai maturizat şi sperăm să nu mai facem aceleaşi greşeli”.

Niksa Bavcevic(antrenor, “U” Mobitelco): “Din păcate, sala noastra este ocupată, nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, dar aceasta este situaţia, pentru toate echipele din Cluj este la fel. Aşteptăm ca noua sala să fie terminată, pentru a ne putea antrena normal în asemenea situaţii. Mergem de astăzi la Bucureşti pentru a ne putea pregăti şi de acolo la Brazi, pentru meci. Obiectivul nostru este să ne menţinem parcusul avut în aceste ultime meciuri, ştim că obiectivul celorlalte echipe este să rupă acest sir de victorii. Jucăm mai bine decât acum o lună, cred că suntem mai maturi din toate punctele de vedere. Jucăm împotriva unei echipe care cred ca este favorită şi în acest an la titlu. Am avut o săptămână dificilă până acum, Baciu nu s-a antrenat în această perioadă din cauza unei viroze, nu ştim dacă Nakic va face deplasarea pentru că este bolnav şi el. Steve Ross a ratat până acum trei antrenamente din cauza suprafeţei pe care ne antrenăm. Echipa din Ploieşti are o combinaţie de trei pivoţi, Stănescu-Burlacu-Tica, care nu se pot compara cu ai altor echipe. Sunt mult mai puternici sub panou decât noi. Este un derby tradiţional, ştim ce înseamnă o victorie pe terenul lor. Va fi foarte dificil, mai ales că au pierdut în ultima etapă”.

Partida este programată, sâmbătă, de la ora 20.15 (live, pe DigiSport)

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*


*

Copyright © 2012 Redacția de Știri.