Poliţia cere ajutorul populaţiei în identificarea unui bărbat care a tâlhărit o benzinărie acum 3 zile

Publicat de Bianca Felseghi  /   December 28, 2012 - 11:18 am  /   Publicat în Local, Stiri recente  /   Nici un comentariu

Agresorul femeii din benzinăria Mihai Viteazu/ FOTO: Politia Romana (c)

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Cluj a dat publicităţii imagini surprinse de o cameră de luat vederi amplasată în incinta unei staţii de carburant din localitatea Mihai Viteazu, în apropiere de Turda, care înfăţişează un bărbat în momentul comiterii unei tâlhării.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 25 decembrie, în jurul orei 22: 32, bărbatul necunoscut în vârstă de 20-25 de ani a intrat într-o benzinărie de pe raza comunei Mihai Viteazu, a agresat-o pe gestionară aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii în zona capului şi a furat 1600 de lei.

Semnalmentele agresorului sunt: înălțime 1.80 m, atletic, nasul drept, păr de culoare blond-șaten, purta mănuși din lână de culoare albă, fes din lână de culoare închisă cu alb și era îmbrăcat cu o geacă de culoare albastră, pantaloni tip salopetă de culoare deschisă și șosete din lână trase peste încălțăminte.

Infracţiunea a fost sesizată Secției 9 Poliție Rurală Turda care nu a reuşit să rezolve cazul. Cei care pot identifica agresorul şi oferi informaţii poliţiştilor, sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*


*

Copyright © 2012 Redacția de Știri.