Dorința de Crăciun a primarului Boc: Să spunem mai des şi cu mândrie despre Cluj-Napoca: “Mă simt bine acasă”

Publicat de Redacția de știri  /   December 25, 2012 - 10:43 am  /   Publicat în Stiri recente  /   1 Comentariu

Primarul Emil Boc le-a transmis clujenilor, de Crăciun, că le dorește să spună cât mai des “Mă simt bine acasă”. Într-o postare pe Facebook, Boc le-a mulțumit clujenilor că l-au ales primar și le-a mai dorit ca în 2013 să fie mai optimiști și mai zâmbitori:

“Suntem împreună la sfârşitul unui an greu, să ne strângem lângă familiile noastre, lângă prieteni, la adăpostul bradului de Crăciun şi să ne oferim un prilej de linişte.

Locuim împreună într-un oraş minunat, ne propunem de la an la an să găsim mai multă energie pentru acele proiecte care odată finalizate să ne facă să spunem mai des şi cu mândrie despre Cluj-Napoca: “Mă simt bine acasă”

Oraşul nostru este plin de viaţă, pulsează de tinereţe şi prospeţime, copiii şi tinerii noştri sunt plămânii acestui oraş iar datorită lor, Cluj-Napoca a căştigat titlul de Capitală Europeană a Tineretului pentru anul 2015. Merită să ne mândrim cu asta.

Apreciez deopotrivă, părinţii care îşi educă frumos copiii, bunicii care îi ţin aproape de valorile autentice, prin modelul lor de viaţă, profesorii din şcoli care trudesc să le modeleze viitorul şi nu în cele din urmă, Biserica și rolul ei esenţial de îndrumător şi protector spiritual”

 

Un comentariu

  1. Paraschiva moldovan 25 December 2012 4:07 pm

    Sarbatorii cu bucurie ,, Unde e mai bine ca acasa ..???

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*


*

Copyright © 2012 Redacția de Știri.