Crăciunul în poveştile condamnaţilor de la Gherla. “Crăciunul are puterea deosebită de a face numai miracole” (II)

Publicat de Bianca Felseghi  /   December 23, 2012 - 3:06 pm  /   Publicat în Exclusiv, slider  /   1 Comentariu

Picturi de pe suprafaţa Bisericii Penitenciarului Gherla, făcute de deţinuţii închişi aici/ FOTO: penitenciarulgherla.ro (c)

Continuăm serialul poveştilor de Crăciun scrise de câţiva condamnaţi la închisoare şi aflaţi în custodia Penitenciarului de Maximă Siguranţă de la Gherla.

Puteţi urmări mai jos, scriitura şi regretele lui M.G. care are de executat 15 ani de închisoare în regim închis. Are vizitele restricţionate şi un număr limitat de pachete pe care le poate primi de la familie.

Textul scris de el are un puternic mesaj religios. „Crăciunul are puterea deosebită de a face numai miracole în această perioadă plină de magie, familiile se reunesc la casa bătrânească pentru a petrece Crăciunul cu cei dragi inimii lor”, îşi aminteşte el, ca dintr-o altă viaţă.

Povestea integrală a Crăciunului văzut de un om cu 15 ani de detenţie, poate fi citită în scriitură olografă, în documentul de mai jos.

  • Primul episod din seria Crăciunul în poveştile condamnaţilor de la Gherla. “Asta ne dorim cu toţii, să fim iertaţi“, se află aici.

scrisori penitenciar part II

Un comentariu

  1. Pingback: Crăciunul în poveştile condamnaţilor de la Gherla. "Asta ne dorim cu toţii, să fim iertaţi" (I) - Redacția de Știri

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*


*

Copyright © 2012 Redacția de Știri.