“Clau-gol”, despre gestul suporterilor: “Acei bani nu ajută cu nimic, mai mult pentru moralul băieţilor”

Publicat de Cosmin Lucaci  /   November 29, 2012 - 12:47 pm  /   Publicat în slider, Sport  /   Nici un comentariu

Claudiu Niculescu a părăsit Universitatea în 24 septembrie, după care a preluat-o pe FC Bihor, în liga a doua / Foto: silviucristeaphotography.blogspot.ro

Fostul jucător şi antrenor al “studenţilor” a comentat pentru RedacțiadeȘtiri.ro situaţia dificilă pe care o traversează clubul. Din cauza mai multor datorii către o parte din jucători şi alţi furnizori de servicii, echipa a fost la un pas să nu mai fie programată în campionat. Interesant este că Universitatea are datorii chiar şi faţă de Niculescu. Cazul său va fi judecat de Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF.

“Am văzut gestul incredibil al galeriei, dar este o sumă care nu ajută cu nimic, doar aşa pentru moralul băieţilor. Mă aşteptam la orice din partea lor, pentru că sunt nişte suporteri minunaţi. Mi-au scandat numele? Le mulţumesc din suflet, înseamnă că n-am trecut degeaba pe la Cluj. Nu ştiu ce să cred despre situaţia în care se află U Cluj. Sper să nu fie vorba de o desfiinţare. Chiar nu se găseşte nimeni în Clujul acela, care să ajute financiar echipa? Sunt atâţia oameni potenţi!”, a explicat Niculescu pentru RedacțiadeȘtiri.ro.

“Clau-gol” a evitat să vorbească despre ancheta DIICOT de la clubul universitatea şi despre audierile fostului său patron, Florian Walter, care este învinuit în dosarul transferurilor cu titlu gratuit al celor 15 jucători de la U Cluj la Petrolul şi acuzat de iniţiere/constituire de grup infracţional organizat şi delapidare cu consecinţe deosebit de grave. “Nu mă întrebaţi pe mine de anchete, că nu mă pricep. Nu vreau să intru într-o discuţie de acest gen, mă interesează doar suporterii şi fotbalul”, s-a rezumat fostul antrenor al clujenilor.

Asemeni portarului Matache, fostul golgetter al “alb-negrilor” a reclamat clubul pentru plata restanţelor financiare din perioada când a fost jucător. Cazul acestuia este pe rolul comisiilor de specialitate ale Ligii şi urmează a fi soluţionat la începutul lunii viitoare. Niculeculescu are de încasat de la “U”, conform unui comunicat remis în 24 septembrie de clubul Universitatea, aproximativ 18.000 de euro. Mai jos aveţi un fragment din comunicatul amintit,

Claudiu Niculescu a solicitat clubului FC Universitatea Cluj rezilierea contractului său de jucător profesionist. În urma deciziei sale care îi aparţine în întregime, jucătorul mai solicită de asemenea achitarea din partea clubului a sumelor contractuale restante care însumează 84.978 lei.

Jucătorul nu a mai activat pe teren în jocurile echipei Universităţii din data de 15.03.2012 când a preluat sarcinile de tehnician. Ulterior şi-a dorit revenirea la prima echipă, antrenorul Cristian Dulca i-a cerut să-şi pună din nou ghetele de fotbal în picioare dar după mai puţin de o lună de zile, din cauza lipsei pregătirii şi a condiţiei sale fizice a cerut, din proprie initiaţivă, rezilierea contractului.

Claudiu Niculescu a fost deranjat când a fost întrebat despre datoriile clubului faţă de el, chiar dacă este un litigiu public, aflat pe rolul comisiilor LPF. “Clubul are datorii la mai mulţi jucători. Este adevărat, dar nu doresc să discut despre acest aspect”, a conchis Niculescu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*


*

Copyright © 2012 Redacția de Știri.