CFR vrea să scape de mijlocaşul Gabi Mureşan din iarnă, din cauza contractului mare

Publicat de Cosmin Lucaci  /   November 30, 2012 - 10:45 am  /   Publicat în Sport  /   Nici un comentariu

Gabi Mureşan (în vişiniu) a marcat golul victoriei în sferturile Cupei României cu Dinamo, calificându-şi echipa în sefiminale / Foto: (c) Tiberiu Matei

Conducerea clujenilor continuă politica fermă de a se debarasa de jucătorii cu contracte mari. Mijlocaşul Gabi Mureşan se află într-un conflict tacit cu şefii din Gruia încă din sezonul trecut. Jucătorul de 31 de ani a fost criticat în mai multe rânduri pentru cartonaşele roşii primite şi a fost scos ţap ispăşitor, după înfrângerile clujenilor.

“Muri” câştigă 30.000 de euro pe lună la CFR Cluj, dar este unul dintre titularii de drept din ultimii ani. GSP.ro notează că mijlocaşul a fost pus pe lista de transferuri chiar din această iarnă, conducerea dorind să scape de salariul mare al acestuia. În plus, Mureşan este unul din liderii incontestabili ai vestiarului, fiind cunoscut pentru intransigenţa faţă de conducere în problemele legate restanţele financiare.

Finanţatorul Arpad Paszkany l-a arătat cu degetul pe Gabi Mureşan după înfrângerea cu Galatasaray Istanbul, menţionează sursa citată. “Sînt jucători care fac mereu un dribling în plus, în speranţa că îi vede un impresar şi că vor prinde un transfer în Kazahstan sau Uzbekistan. Nu dau nume, îi vede o lumea întreagă”, spunea Paszkany.

Disensiunile dintre mijlocaşul român şi conducere au început în vara lui 2011, când jucătorul a refuzat un transfer în China, la formaţia Changchun Yatai. Afacerea era profitabilă pentru club, care urma să încaseze 1 milion de euro. “Muri” a fost pedepsit atunci cu reducerea contractului cu 25%, însă a contestat decizia la comisiile LPF şi a avut câştig de cauză.

Altfel, CFR va juca în semifinalele Cupei României cu Astra Giurgiu, care s-a impus joi seară în faţa Rapidului cu 3-2, graţie unui gol marcat de Andrei Mureşan în reprizele de prelungiri. Feroviarii vor juca sâmbătă de la ora 20.30 (în direct pe DigiSport), în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, în prima etapă a returului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*


*

Copyright © 2012 Redacția de Știri.